Aanbod

Koffie Lunch BarneveldVan verse koffie en thee (Kimbo koffiebonen per kopje gemalen, gezet op een halfautomaat) met huisgemaakt gebak tot een lekker ontbijt of een uitgebreide lunch en van een gezellige borrel met wat lekkers tot uitgebreid dineren. We bieden voor elk wat wils. Zo houden we rekening met allergieën en hebben we een groot vegetarisch aanbod. We maken heel veel zelf en dat proef je natuurlijk.

Wilt u een feestje geven of buiten openingstijden bij ons eten (of) met een grote groep? Kom even langs of bel ons gerust. Hier zijn tal van mogelijkheden. Zo maken we regelmatig een 3 gangen (keuze)menu en worden er geregeld verjaardagen bij ons gevierd (zie galerij voor een sfeerimpressie). Wilt u reserveren om te komen lunchen (met een groep), maar u heeft maar een uurtje pauze? Bel of mail de bestelling een dag van te voren door en wij zorgen dat het om de door u gewenste tijd klaar staat.  In overleg is er van alles mogelijk!

Ook een hapje eten voor dat u naar het Schaffelaartheater gaat is uiteraard mogelijk. We hebben een speciaal theatermenu samengesteld (u kunt uiteraard ook gewoon van de kaart bestellen).

 

High Tea Barneveld