COVID-19 UPDATE

Let op!! De informatie op deze pagina vervalt tijdelijk vanwege de verplichte sluiting. Kijk op de homepagina voor onze huidige aanbod.

Aanwijzingen
Volg in het restaurant en op het terras de aanwijzingen op van ons personeel en houd rekening met elkaar. Geef elkaar de ruimte bij passeren. We willen geen politie agentje gaan spelen. Al deze maatregelen en regels zullen nodig zijn en volgen wij uiteraard op, maar druisen enorm in tegen ons gevoel van gastvrijheid en gezelligheid.

Wie mag er bij elkaar aan tafel?
Mensen/gezinnen uit 1 huishouden en tweetjes (deze 2 gasten hoeven niet uit hetzelfde huishouden te komen). Vanaf 3 personen (niet uit hetzelfde huishouden) zullen we een extra tafel erbij aan zetten.

Wanneer vragen wij u om (tijdelijk) geen reservering bij ons te maken?
Wij vragen u om bij verkoudheidsklachen, bij griepklachten en met koorts thuis te blijven en een andere keer bij ons te komen.

Extra schoonmaken

Bij de toiletten zullen wij extra hygiëne maatregelen in acht nemen. De menukaarten, tafels en tafel attributen zullen, net als altijd, na iedere gast schoongemaakt worden.

Reserveren

U kunt bellen naar 0342-434475 of 06-13987160, online reserveren, het contactformulier invullen of mailen naar info@bijtraadhuys.nl (wacht bij de 2 laatstgenoemde wel altijd op een bevestiging).

  • LET OP: Bent u om de 1 of andere reden vertraagd, bel ons dan even, anders vervalt uw reservering 20 minuten na de gereserveerde tijd en kan het zijn dat we een ander gezelschap aan uw tafel plaatsen.

Gerechten afhalen
U kunt ook bij ons terecht om gerechten af te halen. Tot 16.00 uur van de lunchkaart en vanaf 16.30 uur van de dinerkaart. Geef uw bestelling tijdig door (lunch voor 11.00 uur en diner voor 16.00 uur) om zeker te zijn van uw bestelling. Kijk onder het kopje ‘menukaart’ wat u allemaal kunt bestellen. Op woensdag en donderdag is afhalen mogelijk tot 19.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is afhalen (in verband met de drukte tijdens diner) mogelijk tot 17.45 uur.

Hopelijk tot gauw!