COVID-19 UPDATE

Aanwijzingen
Volg op het terras de aanwijzingen op van ons personeel en houd rekening met elkaar. Geef elkaar de ruimte bij passeren. Desinfecteer uw handen bij aankomst en na een eventueel toiletbezoek.

Wie mag er bij elkaar aan tafel?
Mensen/gezinnen uit 1 huishouden en tweetjes (deze 2 gasten hoeven niet uit hetzelfde huishouden te komen). Vanaf 3 personen (niet uit hetzelfde huishouden) zullen we er een extra tafel bij zetten.

Wanneer vragen wij u om (tijdelijk) geen reservering bij ons te maken?
Wij vragen u om bij verkoudheidsklachen, bij griepklachten en met koorts thuis te blijven en een andere keer bij ons te komen.

Extra schoonmaken

Bij de toiletten zullen wij extra hygiëne maatregelen in acht nemen. De menukaarten, tafels en tafel attributen zullen, net als altijd, na iedere gast schoongemaakt worden.

Reserveren

U kunt bellen naar 0342-434475 of 06-13987160, online reserveren, het contactformulier invullen of mailen naar info@bijtraadhuys.nl (wacht bij de 2 laatstgenoemde wel altijd op een bevestiging).

  • LET OP: Bent u om de 1 of andere reden vertraagd, bel ons dan even, anders vervalt uw reservering 15 minuten na de gereserveerde tijd en kan het zijn dat we een ander gezelschap aan uw tafel plaatsen.

Gerechten afhalen
U kunt ook bij ons terecht om gerechten af te halen. Tussen 11.30 uur en 15.30 uur van de lunchkaart en tussen 16.30 uur 19.30 uur van de dinerkaart (let op: op dinsdag kunt u niet in de avond afhalen).

Hopelijk tot gauw!