High tea

Genieten van een High Tea in Barneveld?

Wij zijn verkozen als één van de mooiste locaties voor een high tea in Gelderland. Uiteraard zijn wij heel trots op deze bijzondere vermelding.

High Tea in Gelderland: De 16 Mooiste Plekken

Graag minimaal een dag van te voren reserveren voor een high tea en denkt u aan uw dieetwensen en/of allergieën?

High tea € 25,95 p.p.

U heeft een reservering voor 2,5 uur en u geniet ook van 2,5 uur onbeperkt thee. Let op, de high tea is (ruim) maaltijd vervangend.

2 mini sandwiches op vers oerbrood – huisgemaakte soep – kleintje salade – quiche – appelgebak – cheesecake – Brusselse wafel met verse aardbeien en poedersuiker – scone met jam en clotted cream – brownie – slagroom.

 • Wij serveren de high tea tot 12 uur uit (u gaat om 12 uur aan tafel) en weer vanaf 14.30 uur (m.u.v. dinsdag)

   

   

  Vindt u een high tea teveel? In de middag kunt u voor onze afternoon tea kiezen, te reserveren tussen 14.00 uur en 16.00 uur (m.u.v. dinsdag) vanaf 2 personen. U kiest of het zoete of het hartige gedeelte van onze high tea (minimaal 1 dag van te voren reserveren).

  Het zoete bestaat uit stukjes van ons heerlijke gebak: Brusselse wafel met poedersuiker en warme kersen, scone met jam, cheesecake, appeltaart, brownie en slagroom.

  Het hartige bestaat uit: quiche, 2 mini sandwiches op vers afgebakken oerbrood, huisgemaakt soepje en een kleine salade.

  Incl. 2 kopjes thee (of koffie) voor € 15,95 p.p.