Menukaart

Het is tijdens de verplichte sluiting alleen mogelijk om eten af te halen en te laten bezorgen. Van woensdag tot en met zaterdag tussen 16.30 en 20.00 uur. U kunt dagelijks tot 19.30 uur bellen of appen om te informeren naar de beschikbare tijden.

Een tip om teleurstellingen in de avond te voorkomen:

U kunt altijd al een (paar) dag(en) van te voren of in de middag wanneer u weet dat u bij ons wilt bestellen vast een tijdstip reserveren voor afhaal of om te laten bezorgen. Dan kunt u evt. later uw bestelling nog doorgeven.

I.v.m. de voorbereidingen zijn de 3 gangenmenu’s tot 15.30 uur te reserveren/bestellen om in de avond af te halen/ te laten bezorgen. Daarna kunt u alleen nog van de ‘normale’ afhaalkaart bestellen.

De hoofdgerechten zijn warm te houden in de oven. De oven graag voorverwarmen op 90 graden (hetelucht).

Extra gerechten

Licht gemarineerde en gekruide varkenshaaspuntjes met huisgemaakte champignon roomsaus of satésaus. Geserveerd met aardappelgarnituur, mayonaise, verse salade en broccoli salade. € 17,95

Black Angus sukade (mals ‘draadjesvlees’) met huisgemaakte jus en gebakken champignons. Geserveerd met aardappelgarnituur, mayonaise, verse salade en broccoli salade. € 17,95

Daghappen

Woensdag: Saté bij ’t Raadhuys; malse kippendijenfilet in huisgemaakte marinade met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes. Geserveerd met aardappelgarnituur, verse salade, broccoli salade en mayonaise.

Donderdag: Plakken warme beenham met honing mosterdsaus met gebakken champignons of satesaus. Geserveerd met aardappelgarnituur, verse salade, broccoli salade en mayonaise.

Vrijdag: Malse pulled chicken (licht pittig gemarineerd) met coleslaw en cheddarkaas. Geserveerd met aardappelgarnituur, verse salade, broccoli salade en mayonaise.

Zaterdag: Malse pulled pork met coleslaw, gebakken champignons en barbecuesaus. Geserveerd met aardappelgarnituur, verse salade, broccoli salade en mayonaise.

Onze daghappen worden geserveerd voor € 12,95