Nieuws

Koningsdag

Na 2 jaar gesloten te zijn geweest met Koningsdag, mogen we er dit jaar weer een feestje van maken. Wij zijn geopend vanaf 10.00 uur. Kom gezellig lunchen, borrelen, koffie drinken of dineren. De tuin is overdekt voor het geval het slecht weer is, de muziek staat aan en de drank staat koud! Tot dan.

Gezinsuitbreiding

Als alles goed mag gaan, verwachten wij in augustus ons 1e kindje.

Om die reden onderstaand bericht ..

Andere jaren zijn wij van maart tot en met september ook op de dinsdag geopend. Dit jaar zal dat (helaas voor de gast) niet zo zijn.

Als alles goed gaat met mijn zwangerschap, zal ik over een tijdje een stapje terug gaan doen qua uren en ben ik in de zomer met zwangerschapsverlof. Op deze manier kunnen we de overige 4 dagen de bezetting goed rond krijgen, zodat u onze volledige aandacht krijgt!

Persconferentie 25 januari

JOEHOE!! We mogen weer. We gaan weer open!! En hopelijk niet meer dicht nu. Tot heel snel!!

Landelijke protestdag

Op zaterdag 15 januari was er landelijke protestdag. In heel veel gemeenten in Nederland ging de horeca, in goed overleg met de gemeente, eenmalig open om een geluid te laten horen. De horeca MOET open! En we weten allemaal dat dit veilig kan.

Persconferentie

Helaas voor ons en onze horeca collega’s blijft de horeca wéér langer gesloten. Op 25 januari is er een nieuw ‘weegmoment’. We wachten het maar weer af…

Kerst menu’s (afhaal)

Op vrijdag 24 december kunt u onze menu’s voor de kerstdagen afhalen. U kunt bestellen tot en met woensdag (tot 14.00uur).

Corona-update / afhalen & bezorgen Barneveld

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn wij helaas voorlopig weer gesloten. Daarom storten wij ons weer volledig op afhalen en bezorgen.

Wilt u (zeker of vrijdag en zaterdag) zeker zijn van een afhaal of bezorgtijd? Reserveer dan optijd uw gewenste tijdstip, de bestelling kan dan later worden doorgegeven.